Ancient Egyptian Healing is een holistische benadering van ziekte en gezondheid  

Opleiding Ancient Egyptian Healing 

Er bestaat de mogelijkheid om in het House of Life Abydos opgeleid te worden tot Ancient Egyptian Healer. Ancient Egyptian Healing is een opleiding waarin je kennis maakt met het beeld dat de priesters en priesteressen in het Oude Egypte hadden over ziekten en gezondheid en hoe zij de mensen heelden. In deze tijd noemen wij dit een holistische benadering.

Je leert werken met de helende rituelen van de oude Egyptenaren 

Verloop van de opleiding 

De opleiding bestaat uit drie delen en drie initiaties en vindt plaats in het Healingcentrum House of Life in Abydos. Je gaat je verdiepen in de spiritualiteit van het Oude Egypte en leert hoe krachten en energieën in verbinding staan met de verschillende Neturu (Goden en Godinnen). Je leert de helende rituelen van de oude Egyptenaren te gebruiken en in te zetten. Naast het leren inzetten van de helende rituelen, de behandelingen met kruiden, massages, de heilige oliën en meditaties, zet het ook een spirituele healing en ontwikkeling in gang. Je leert jezelf en de plek die je inneemt in de wereld beter kennen en begrijpen. Elk deel sluit je af met een initiatie.

de opleiding zet een diepgaande persoonlijke ontwikkeling in gang

Spiritueel healerschap

Het kan een zeer waardevolle aanvulling zijn als je al als therapeut werkzaam bent en je ook een wens hebt om als een spiritueel healer te willen gaan werken. Is dit niet de intentie dan laat de praktijk zien dat het volgen van de opleiding de persoonlijke ontwikkeling van mensen een diepgaande impuls geeft.

De opleiding is procesmatig en individueel gericht 

Tempels en krachtplekken in Egypte

De opleiding is individueel gericht. Je gaat je eigen proces in. Het bezoeken van en het jezelf opnieuw verbinden met de belangrijke krachtplekken en tempels in Egypte is een onderdeel van de opleiding. Om deze reden bezoek je tijdens elke reis minimaal één van de vier plekken om je er opnieuw mee te verbinden. Het zijn de krachtplaatsen Abydos (Osiris), Aschmoenihien (Thoth), Aswan (Khnum) en Abu Garab (Thoth en de zonnetempels).

E-readers zijn in het Nederlands en Engels

Cursus materiaal Ancient Egyptian Healing

Bij elk deel van de opleiding hoort een E-reader:
 Ancient Egyptian Healing Course I ‘Medicines in ancient Egypt
 Ancient Egyptian Healing Course II ‘Magic in ancient Egypt’
 Ancient Egyptian Healing Course III ‘Religion in ancient Egypt’

De readers zijn geschreven door Horus van Abydos in samenwerking met Aset. De readers zijn vertaald in zowel Engels als in het Nederlands.

na terugkeer blijven we nog veertig dagen op zielen niveau met je werken. 

Elk verblijf duurt in principe drie weken 

Elk deel van de opleiding Ancient Egyptian Healing duurt in principe drie weken. Deze tijd heb je nodig om met alle thema’s aan het werk te gaan. Je zult zowel door Horus als Yvon/Aset begeleid worden. Zij zullen na elke initiatie en terugkeer naar je woonplek nog veertig dagen op zielenniveau met je blijven werken.

Opleidingsdata 2019 & 2020

16 juli t/m 6 augustus

9 t/m 30 oktober

23 juli t/m 13 augustus

12 oktober t/m 2 november

De opleiding kan doorgaan bij deelname van minimaal twee personen tot maximaal 8 personen.

Informatiebijeenkomsten 

Regelmatig organiseren wij informatiebijeenkomsten zodat je eventueel van tevoren kennis met ons kunt maken. Je kunt ons ook benaderen door een email te sturen zodat een belafspraak gemaakt kan worden.

Ben je geinteresseerd om deel te nemen aan de Opleiding Ancient Egyptian Healing of wil je meer informatie? Stuur ons een bericht.

verblijf in het House of Life in Abydos

Opleidingskosten Ancient Egyptian Healing

Eenpersoonskamer: € 2950 (euro) of $ 3450 (usd)
Tweepersoonskamer: € 2650 (euro) of $ 3100 (usd)

Omdat de opleiding een intensief persoonlijk proces is, adviseren wij om voor een eigen kamer te kiezen.

De opleiding wordt aangeboden op basis van volpension, inclusief alle hotelaccommodaties, aangeboden training en vervoer.

Het omvat niet het vliegticket, visum, de tickets voor het bezoeken van de tempels en annulering en reisverzekering.

Belangrijke noot
Het House of Life is gebouwd om een healingcentrum te zijn. We volgen het beleid dat iedereen de kans moet krijgen om de healingprogramma's van House of Life te volgen. Als je niet in de financiële positie verkeert om de gehele kosten van het programma te dragen neem dan contact met ons op.

stuur een bericht
Naam
Email
Onderwerp
© 2019 Hathor Healing B.V.
website gemaakt door simonchristiaanse.com