Ancient Egyptian Healing is een holistische benadering van ziekte en gezondheid  

Opleiding Ancient Egyptian Healing 

Er bestaat de mogelijkheid om in het House of Life Abydos opgeleid te worden tot Ancient Egyptian Healer. Ancient Egyptian Healing is een opleiding waarin je kennis maakt met het beeld dat de priesters en priesteressen in het Oude Egypte hadden over ziekten en gezondheid en hoe zij de mensen heelden. In deze tijd noemen wij dit een holistische benadering.

Je leert werken met de helende rituelen van de oude Egyptenaren 

Verloop van de opleiding 

De opleiding bestaat uit drie modules en drie initiaties en vindt plaats in het Healingcentrum House of Life in Abydos. Je gaat je verdiepen in de spiritualiteit van het Oude Egypte en leert hoe krachten en energieën in verbinding staan met de verschillende Netjers (Goden en Godinnen). Je leert de helende rituelen van de oude Egyptenaren te gebruiken en in te zetten. Naast het leren inzetten van de helende rituelen, de behandelingen met kruiden, massages, de heilige oliën en meditaties, zet het ook een diepgaande spirituele healing en ontwikkeling in jezelf in gang. Je leert jezelf en de plek die je inneemt in de wereld op een diepgaand niveau beter kennen en begrijpen. Iedere module wordt afgesloten met een initiatie.

de opleiding zet een diepgaande persoonlijke ontwikkeling in gang

Spiritueel healerschap

Onze jaren van ervaringen laten zien dat het volgen van de opleiding de persoonlijke ontwikkeling van mensen een diepgaande impuls geeft. Het lost problemen op die zich diepgaand op zielen niveau afspelen en de persoon vaak al jaren belemmert in zijn of haar functioneren.

Het is ook een zeer waardevolle aanvulling als je al als coach, therapeut, psychotherapeut, psycholoog, psychiater of arts werkzaam bent en je ook een wens hebt om je te verdiepen in de spirituele zienswijze van de oude Egyptenaren in het onstaan van ziekte en gezondheid.     

De opleiding is procesmatig en individueel gericht 

Tempels en krachtplekken in Egypte

De opleiding is individueel gericht. Je gaat je eigen individuele proces in. Het bezoeken van en het jezelf opnieuw verbinden met de belangrijke krachtplekken en tempels in Egypte is een onderdeel van de opleiding. Om deze reden bezoek je tijdens elke reis minimaal één van de vier plekken om je er opnieuw mee te verbinden. Het zijn de krachtplaatsen Abydos (Osiris), Aschmoenihien (Thoth), Aswan (Khnum) en Abu Garab (Thoth en de zonnetempels).

E-readers zijn in het Nederlands en Engels

Cursus materiaal Ancient Egyptian Healing

Bij elke module van de opleiding hoort een E-reader:
 Ancient Egyptian Healing Course I ‘Medicines in ancient Egypt
 Ancient Egyptian Healing Course II ‘Magic in ancient Egypt’
 Ancient Egyptian Healing Course III ‘Religion in ancient Egypt’

De readers zijn geschreven door Horus van Abydos in samenwerking met Aset. De readers zijn vertaald in zowel Engels als in het Nederlands.

Het boek 'Abydos, the Great Healing Temple of ancient Egypt, teachings from the priests & priestesses in the past' geschreven door Erica Rijnsburger & Horus van Abydos.  

na terugkeer blijven we nog veertig dagen op zielen niveau met je werken. 

Elk verblijf duurt in principe drie weken 

Elk deel van de opleiding Ancient Egyptian Healing duurt in principe drie weken. Deze tijd heb je nodig om met alle thema’s aan het werk te gaan. Je zult zowel door Horus als Yvon/Aset begeleid worden. Zij zullen na elke initiatie en terugkeer naar je woonplek nog veertig dagen op zielenniveau met je blijven werken.

opleiding training retraiteverblijf 

Informatie en Reviews Ancient Egyptian Healing 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer weten over de inhoud van deze bijzondere opleiding - training en retraiteverblijf dan nodigen wij je van harte uit om de Informatie Course Ancient Egyptian Healing te lezen.  

Wil je een review lezen over de ervaringen van onze deelnemers dan verwijzen we je graag door naar de: 

Engelstalige review geschreven door Eleonora Vittorini Orgeas. 

Engelstalige review geschreven door Irene van den Oever. 

Opleidingsdata 2024

18 april t/m 9 mei  

3 oktober t/m 24 oktober  

Opleidingsdata 2025

17 april t/m 8 mei  

3 oktober t/m 24 oktober  

De opleiding kan doorgaan bij deelname van minimaal twee personen tot maximaal 8 personen.

Informatiebijeenkomsten 

Regelmatig organiseren wij informatiebijeenkomsten zodat je eventueel van tevoren kennis met ons kunt maken. Je kunt ons ook benaderen door een email te sturen zodat een belafspraak gemaakt kan worden.

Ben je geinteresseerd om deel te nemen aan de Opleiding Ancient Egyptian Healing of wil je meer informatie? Stuur ons een bericht.

verblijf in het House of Life in Abydos

Opleidingskosten Ancient Egyptian Healing

De opleiding Ancient Egyptain Healing I - II - III wordt full board met een eigen kamer aangeboden. Het is inclusief alle hotel accomodaties, reisprogramma, vervoer, entreebewijzen voor de tempels, de tips, en het complete coaching en trainingsprogramma voor en na het verblijf in het House of Life. 

De opleidingskosten worden per deel betaald en zijn onderverdeeld in de kosten voor de accommodatie en het reisprogramma en de kosten voor het coachings en trainingsprogramma.

Kosten voor accommodatie & reisprogramma: € 2680, - ( euro) 
Kosten voor het coachings en trainingsprogramma: € 3820, - (euro) 

Totaalbedrag per deel € 6500, - ( euro) 

De kosten voor de complete opleiding Ancient Egyptian Healing ( part I - II - III ) is € 19.500, - ( euro ) 

Bij opgave en betaling ineens voor het gehele driejarige traject Ancient Egyptian Healing bieden we 10% korting op de totale opleidingskosten. 

Het omvat niet het vliegticket, visum, de annulering en reisverzekering.

Belangrijke noot:
Het House of Life is gebouwd om een healingcentrum te zijn. We volgen daarom het beleid dat van de coaching and trainingskosten 5% naar de Foundation House of Life gaat. Hiemee geven wij diegene die niet de volledige coachings en trainingskosten kunnen betalen een kans om de Course Ancient Egyptian Healing tegen een gereduceerde prijs in het House of Life te volgen. Wordt dit fonds niet aangesproken dan zal de Foundation House of Life het bedrag besteden om sociale projecten te bekostigen in het dorp Abydos. Zie daarvoor de doelstelingen van de Foundation House of Life.   

Heeft u ons een Email gestuurd en na een week nog geen antwoord van ons ontvangen? Kijk dan svp in uw Spam box! 

Opleiding Ancient Egyptian Healing 

Je wilt je opgeven voor dit programma?  

Je bent welkom om deel te nemen aan dit programma. 

Registration form Course Ancient Egyptian Healing

Ervaringen van onze gasten door de jaren heen

Verblijfservaringen lezen?  

Wil je weten hoe onze gasten onze programma's hebben ervaren klik dan op deze link:

'Ervaringen van onze gasten door de jaren heen.....'

stuur een bericht
Naam
Email
Onderwerp
© 2024 Hathor Healing B.V.
website gemaakt door simonchristiaanse.com