Geplaatst op 9 juli 2019 door Yvon Taken

Was dit een teken aan de wand?

Welkom op de geheel vernieuwde Hathor Heart Healing website

En dan is er zo maar een geheel vernieuwde Hathor Heart Healing website omdat de oude website het twee week geleden plots begaf. Was dit een teken aan de wand? In ieder geval was het een aanzet om te gaan nadenken over hoe dan nu verder en antwoordde het gevoel al snel dat de nieuwe Hathor Heart Healing website de vrouwelijke gelijkenis van de House of Life website zou moeten gaan aannemen. Immers Hathor Heart Healing is al vanaf het begin de creatieve en spirituele vormgeefster van de inhoudelijke programma's van het Hotel Healing Centre House of Life. 

En zo gebeurde het dat in juli 2019 de derde website van Hathor Heart Healing (voorheen hathorreizen.info) online is gegaan. We hopen dat de inhoud vele bezoekers mag inspireren om naar Abydos af te reizen om in het House of Life te verblijven en om er één van de bijzondere programma's te volgen. Het zal je leven een bijzondere impuls geven, dat is zeker!    

Met grote dank aan Simon Christiaanse die de grote ontwerper en vormgever is van zowel de House of Life als de Hathor Heart Healing website!

Nu deze grote klus geklaard is kunnen we ons voorbereiden om volgende week af te reizen naar het House of Life in Abydos om de opleiding Ancient Egyptian Healing deel I en II te gaan begeleiden. We kijken ernaar uit!   

Ons nieuwe emailadres is nu info@hathorhearthealing.info (voorheen info@hathorreizen.info)  

Laatste nieuws

Abydos the great Healing Temple of ancient Egypt
We zijn blij dat we eindelijk het boek ‘Abydos the Great Healing Temple of ancient Egypt’ aan u kunnen introduceren.... Lees meer

Welkom op de geheel vernieuwde Hathor Heart Healing website
En dan is er zo maar een geheel vernieuwde Hathor Heart Healing website omdat de oude website het twee week geleden plots... Lees meer

Nieuws | Nieuwsbrief | Archief

stuur een bericht
Naam
Email
Onderwerp
© 2019 Hathor Healing B.V.
website gemaakt door simonchristiaanse.com