lezingen, excursies en workshops

House of Life Healing Conference

In maart 2019 werd in het House of Life de eerste House of Life Healing Conferentie gehouden. Met grote dank aan onze gastsprekers, de Nederlandse Egyptoloog Huub Pragt, de in Egypte woonachtig Britse schilder Brian Flynn, de Nederlandse schrijver en schilder Margreet Merenit de Boer, de Egyptische archeoloog Ayman Damarany, de Egyptische healer Raba Awyan en de Amerikaan en de in Egypte woonachtig Amerikaanse schrijver en onderzoeker Patricia Awyan - Lehman voor hun fascinerende lezingen. Stuk voor stuk zijn het gepassioneerde vertellers met een grote liefde voor het oude Egypte en kennis en ervaring over hun vak.

de eerste Healing Conferentie in Abydos

Documentaire 'Pilgrimage to heal your soul' 

Onze grote dank gaat ook uit naar de filmmaker, schrijver, arts en onderzoeker Ashraf Ezzat en zijn vrouw Rehab voor de documentaire die zij hebben gemaakt over de eerste House of Life Healing Conferentie 2019. Daarmee hebben zij een prachtige herinnering gecreëerd van dit bijzondere evenement. 

Wil je een indruk krijgen van hoe het was, bekijk dan de korte YouTube-documentaire Pilgrimage to heal your soul.

wereldwijde ontmoetingen

House of Life Healing Conferentie 2020 is gecanceld 

Het succes van de eerste House of Life Healing Conferentie heeft ons ervan overtuigd dat dit een jaarlijks evenement moest worden. De tweede House of Life Healing Conferentie was daarom gepland van 2 t/m 8 april 2020. De officiële opening van de House of Life Healing Conferentie 2020 zou plaats vinden op woensdagavond 1 april. De sluiting op woensdagavond 8 april.

Wederom waren wij in de gelegenheid gepassioneerde gastsprekers en workshopleiders uit te nodigen op het gebied van Egyptologie, Archeologie, Kunst en Holistische Healing kennis gebaseerd op de kennis van de oude Egyptenaren.

Helaas hebben we op dit moment de beslissing moeten nemen om de House of Life Healing Conferentie 2020 te cancelen omdat er op dit moment niet genoeg deelnemers zijn om door te gaan met de organisatie ervan. 

We hopen echter dat we in de toekomst dit prachtige evenement opnieuw kunnen organiseren.   

Adem - Stem - Aanraking 

Een aanbod van maar liefst drie cursussen.

Een nieuw element in de House of Life Healing Conferentie van 2020 zou zijn geweest het aanbieden van maar liefst drie curssussen op het gebied van adem ( “Transformational breathing, based on ancient Egyptian insights regarding the Ankh” by Erica Rijnsburger) -  sound healing ( “The Healing Voice, the healing power of sound and frequencies in ancient Egypt” by Aset) en aanraking (“Bio Magnetic Touch Healing, the awareness of the healing power of Just Touch” by Raba Awyan) waarmee de deelenemer zelf verder mee zou hebben kunnen werken. We hopen in de toekomst dit aanbod opnieuw te kunnen aanbieden.  

nieuwe ontmoetingen in 2020

Programma en inschrijving 

Bekijk de Brochure House of Life Healing Conference 2020

Heeft u ons een Email gestuurd en na een week nog geen antwoord van ons ontvangen? Kijk dan svp in uw Spam box! 

stuur een bericht
Naam
Email
Onderwerp
© 2020 Hathor Healing B.V.
website gemaakt door simonchristiaanse.com