lezingen, excursies en workshops

House of Life Healing Conference

In maart 2019 werd in het House of Life de eerste House of Life Healing Conferentie gehouden. Met grote dank aan onze gastsprekers, de Nederlandse Egyptoloog Huub Pragt, de in Egypte woonachtig Britse schilder Brian Flynn, de Nederlandse schrijver en schilder Margreet Merenit de Boer, de Egyptische archeoloog Ayman Damarany, de Egyptische healer Raba Awyan en de Amerikaan en de in Egypte woonachtig Amerikaanse schrijver en onderzoeker Patricia Awyan - Lehman voor hun fascinerende lezingen. Stuk voor stuk zijn het gepassioneerde vertellers met een grote liefde voor het oude Egypte en kennis en ervaring over hun vak.

de eerste Healing Conferentie in Abydos

Documentaire 'Pilgrimage to heal your soul' 

Onze grote dank gaat ook uit naar de filmmaker, schrijver, arts en onderzoeker Ashraf Ezzat en zijn vrouw Rehab voor de documentaire die zij hebben gemaakt over de eerste House of Life Healing Conferentie 2019. Daarmee hebben zij een prachtige herinnering gecreëerd van dit bijzondere evenement. 

Wil je een indruk krijgen van hoe het was, bekijk dan de korte YouTube-documentaire Pilgrimage to heal your soul.

wereldwijde ontmoetingen

House of Life Healing Conferentie 2021 

Het succes van de eerste House of Life Healing Conferentie heeft ons ervan overtuigd dat dit een terugkerend evenement moet worden. De tweede House of Life Healing Conferentie is daarom gepland van 22 t/m 28 februari 2021. De officiële opening van de House of Life Healing Conferentie 2021 zal plaats vinden op zondagavond 21 februari. De sluiting op zondagavond 28 februari. 

Wederom zijn wij in de gelegenheid gepassioneerde gastsprekers en workshopleiders uit te nodigen op het gebied van Egyptologie, Archeologie, Kunst en Holistische Healing kennis gebaseerd op de kennis van de oude Egyptenaren.

Op dit moment werken we aan het programma. 

Adem - Stem - Aanraking 

Een aanbod van maar liefst drie cursussen.

Een nieuw element in de House of Life Healing Conferentie van 2021 is het aanbieden van maar liefst drie curssussen op het gebied van adem ( “Transformational breathing, based on ancient Egyptian insights regarding the Ankh” by Erica Rijnsburger) -  sound healing ( “The Healing Voice, the healing power of sound and frequencies in ancient Egypt” by Aset) en aanraking (“Bio Magnetic Touch Healing, the awareness of the healing power of Just Touch” by Raba Awyan).  

nieuwe ontmoetingen in 2021

Programma en inschrijving 

Bekijk binnenkort de brochure. 

Heeft u ons een Email gestuurd en na een week nog geen antwoord van ons ontvangen? Kijk dan svp in uw Spam box! 

stuur een bericht
Naam
Email
Onderwerp
© 2020 Hathor Healing B.V.
website gemaakt door simonchristiaanse.com