lezingen, excursies en workshops

House of Life Healing Conference

In maart 2019 werd in het House of Life de eerste House of Life Healing Conferentie gehouden. Het werd een groot succes met onvergetelijke ervaringen. Het succes van de eerste House of Life Healing Conferentie heeft ons ervan overtuigd dat dit een terugkerend evenement moet worden.

wereldwijde ontmoetingen

House of Life Healing Conferentie verplaatst naar 2022 

De tweede House of Life Healing Conferentie was daarom gepland van 22 t/m 28 februari 2021. Wederom zouden wij in de gelegenheid zijn geweest gepassioneerde gastsprekers en workshopleiders uit te nodigen op het gebied van Egyptologie, Archeologie, Kunst en Holistische Healing kennis gebaseerd op de kennis van de oude Egyptenaren.

Helaas heeft de COVID-19 pandemi ons gedwongen om de conferentie te verplaatsen naar 2022. We zijn verheugd dat ons team van sprekers en workshopleiders ook in 2022 wil blijven deelnemen aan het conferentieprogramma. De House of Life Healing Conference staat dan gepland van 21 februari tot 27 februari - 2022.De officiële opening is op zondagavond 20 februari. Laten we hopen dat de wereld er in 2022 weer anders uitziet en dat het dan weer veilig is om weer vrij rond te reizen.

Lees het Programma House of Life Healing Conferentie 2022.  

Wil je deelnemen aan dit bijzondere event vul dan het online Deelname formulier House of Life Healing Conferentie 2022 in. 

 

Adem - Stem - Aanraking 

Een aanbod van maar liefst drie cursussen.

Een nieuw element in de House of Life Healing Conferentie van 2022 is het aanbieden van maar liefst drie curssussen op het gebied van adem ( “Transformational breathing, based on ancient Egyptian insights regarding the Ankh” by Erica Rijnsburger) -  sound healing ( “The Healing Voice, the healing power of sound and frequencies in ancient Egypt” by Aset) en aanraking (“Bio Touch Healing, the awareness of the healing power of Just Touch” by Raba Awyan). 

nieuwe ontmoetingen in 2022

Programma en inschrijving 

Bekijk hier het Programma House of Life Healing conference 2022 

Heeft u ons een Email gestuurd en na een week nog geen antwoord van ons ontvangen? Kijk dan svp in uw Spam box! 

de eerste Healing Conferentie in Abydos

Documentaire 'Pilgrimage to heal your soul' 

Onze grote dank gaat uit naar de filmmaker, schrijver, arts en onderzoeker Ashraf Ezzat en zijn vrouw Rehab voor de documentaire die zij hebben gemaakt over de eerste House of Life Healing Conferentie 2019. Daarmee hebben zij een prachtige herinnering gecreëerd van dit bijzondere evenement. 

Wil je een indruk krijgen van hoe het was, bekijk dan de korte YouTube-documentaire Pilgrimage to heal your soul.

stuur een bericht
Naam
Email
Onderwerp
© 2021 Hathor Healing B.V.
website gemaakt door simonchristiaanse.com