lezingen, excursies en workshops

House of Life Healing Conference

Onlangs werd in het House of Life de eerste House of Life Healing Conferentie gehouden. Onze grote dank gaat uit naar onze gastsprekers, de Nederlandse Egyptoloog Huub Pragt, de in Egypte woonachtig Britse schilder Brian Flynn, de Nederlandse schrijver en schilder Margreet Merenit de Boer, de Egyptische archeoloog Ayman Damarany, de Egyptische healer Raba Awyan en de Amerikaan en de in Egypte woonachtig Amerikaanse schrijver en onderzoeker Patricia Awyan - Lehman voor hun fascinerende lezingen. Stuk voor stuk zijn het gepassioneerde vertellers met een grote liefde voor het oude Egypte en kennis en ervaring over hun vak.

de eerste Healing Conferentie in Abydos

Documentaire 'Pilgrimage to heal your soul' 

Onze grote dank gaat ook uit naar de filmmaker, schrijver, arts en onderzoeker Ashraf Ezzat en zijn vrouw Rehab voor de documentaire die zij hebben gemaakt over de eerste House of Life Healing Conferentie in 2019. Wil je een indruk krijgen van hoe het was, bekijk dan de korte YouTube-documentaire Pilgrimage to heal your soul.

wereldwijde ontmoetingen

House of Life Healing Conferentie 2020

Het succes van de eerste House of Life Healing Conferentie heeft ons ervan overtuigd dat dit een jaarlijks evenement moet worden. De tweede House of Life Healing Conferentie zal worden gehouden van 2 t/m 8 april 2020. De officiële opening van de House of Life Healing Conferentie 2020 vindt plaats op woensdagavond 1 april. De sluiting is op woensdagavond 8 april.

Bekijk de flyer voor de House of Life Healing Conferentie 2020

nieuwe ontmoetingen in 2020

Programma en inschrijving 

Op dit moment werken we aan het programma van de House of Life Healing Conferentie 2020. Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer het nieuwe programma klaar is en wanneer de inschrijving van start gaat? Stuur dan een e-mail naar healingconference@houseoflife.info. Je wordt dan opgenomen in de e-maillijst.

stuur een bericht
Naam
Email
Onderwerp
© 2019 Hathor Healing B.V.
website gemaakt door simonchristiaanse.com