cultuur, spiritualiteit en healing 

House of Life 

Het House of Life is een spiritueel centrum in Abydos in Egypte. Het is gebaseerd op de oude Egyptische geneeswijzen en het gedachtengoed van de legendarische Omm Sety. Het House of Life is een centrum voor genezing, opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Het is een plek waar kennis uit het oude Egypte wordt toegepast en doorgegeven.

Lees meer over de ontstaansgeschiedenis van het House of Life.

van over de hele wereld

Verblijven in het House of Life

Het House of Life biedt hotel accommodatie in Abydos Egypte. Er komen boeiende en interresante mensen van over de hele wereld naar Abydos voor genezing of voor het bezoeken van een bijzondere historische plek. U bent van harte welkom om in ons hotel of in één van onze comfortabele appartementen te overnachten of voor langere tijd te verblijven.

Lees meer

ontdek het oude Egypte in Abydos

Architectuur van het oude Egypte

In Abydos kunt u kennis maken met de architectuur van het oude Egypte. De vele historische en archeologische plekken ademen een rijke historie uit die een bezoek aan Abydos geschiedkundig heel interessant maken. Lees meer over de vele bezienswaardheden in Abydos, heilige stad van het oude Egypte.

Op onze facebookpagina verwijzen we naar interessante archeologische artikelen en andere gerelateerde informatie. Wilt u op de hoogte blijven? Dan bent u van harte welkom om lid te worden van de facebook pagina Hathor Heart Healing en de facebook pagina van het House of Life Abydos.

regenboogbrug tussen nederland en egypte

Foundation House of Life Abydos

De Foundation House of Life Abydos is in 2010 in Nederland opgericht met als doel sociaal culturele projecten in het dorp Abydos te realiseren. Daarmee ondersteunt zij in actieve zin het House of Life in haar doelstelling om voor het dorp Abydos van betekenis te willen zijn. Dankzij liefdevolle inzet en gulle donaties bouwt de foundation aan regenboogbruggen tussen Nederland en Egypte.

Lees meer

Een verblijf in Abydos raakt diep

Sterrenpoort van het oude Egypte

Een verblijf in het House of Life raakt velen vaak in hun hart. Zo ook gast en schrijver en filmmaker Ashraf Ezzat die het House of Life verraste met een prachtige promotiefilm. We nodigen u van harte uit om deze korte House of Life promotiefilm te bekijken.

Waarom een verblijf in Abydos en het House of Life als zo helend maar ook soms als heel intens wordt ervaren leggen we graag uit in Abydos, sterrenpoort van het oude Egypte.

stuur een bericht
Naam
Email
Onderwerp
© 2024 Hathor Healing B.V.
website gemaakt door simonchristiaanse.com